Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Набір Vichy Liftactiv Collagen Specialist New Year 2022
1 620,90 ₴
Vichy (Франція)
Арт.
761969
У список

Набір Vichy Liftactiv Collagen Specialist New Year 2022

Vichy (Франція)
Дивитись аналоги Немає в наявності
1 620,90 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Vichy (Франція)
Форма товару Гель
Штрих-код 5902503712822
Бренд Vichy
Серія Liftactiv
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Тип шкіри Для всіх типів
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 01.10.2023
Провірено
Інструкція

Набір Vichy Liftactiv Collagen Specialist New Year 2022

У наборі:

Ліфтактив Колаген Спеціаліст, антивіковий крем-догляд для стимулювання вироблення колагену шкірою. 50 мл

ПОКАЗАННЯ: з віком вироблення колагену у шкірі сповільнюється, внаслідок чого проявляються різні ознаки старіння: зморшки, провисання шкіри та втрата пружності.
ІННОВАЦІЯ: Завдяки експертизі в антивіковому догляді за шкірою лабораторії Vichy поєднали пептиди та вітамін С*. Зволожуюча формула спрямована на корекцію ознак старіння для більш молодого вигляду шкіри.
*Похідна вітаміну С.
ЕФЕКТИВНІСТЬ: Ліфтактив Колаген Спеціаліст зменшує прояви ознак старіння: шкіра виглядає більш молодою, пружною та сяючою. Зморшки стають менш помітними, контури обличчя – більш чіткими. Колір обличчя вирівнюється, зменшується видимість легких пігментних плям. Підтверджена ефективність.
Підходить для чутливої шкіри. Протестовано під дерматологічним контролем.

Ліфтактив Колаген Спеціаліст, нічний антивіковий крем-догляд з ефектом корекції зморшок, надання пружності шкірі обличчя та відновлення її сяйва. 50 мл

ПОКАЗАННЯ: зморшки, втрата пружності, тьмяність шкіри обличчя. Протягом дня, шкіра піддається впливу зовнішніх агресорів, що можуть пришвидшувати процеси старіння та пошкодження колагенових волокон, в результаті шкіра втрачає пружність, зморшки стають глибшими, а тон стає неоднорідним та тьмяним.
ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА: Перший нічний крем в гамі Ліфтактив Спеціаліст з прогресивною дією. Формула з вітаміном Cg, вулканічною водою Vichy та Резвератролом натурального походження зміцнює захисний бар’єр шкіри та відновлює її протягом ночі. Вранці: шкіра виглядає свіжою та сяючою. Через 1 місяць використання: зморшки менш видимі, контури відновлені. Протестовано на чутливій шкірі під дерматологічним контролем.

Мінерал 89, щоденний гель-бустер, що посилює пружність та зволоження шкіри обличчя. 4 мл

ПОХОДЖЕННЯ: Термальна вода Vichy вулканічного походження, прирoднo нacuчeнa 15 мінералами. зароджена в серці вулканів Франції Овернь на глибині до 4000 м.
ІННОВАЦІЯ: У лабораторіях Vichy створена формула, в основі якої 89% термальної води у поєднанні з гіалуроновою кислотою. Лише 11 інгредієнтів.
ЕФЕКТИВНІСТЬ: Сприяє підвищенню стійкості шкіри до впливу зовнішніх агресивних факторів (наприклад, забруднення повітря). Зміцнює захисний бар’єр шкіри, захищаючи її від втрати вологи. Шкіра тонізована, пружна та зволожена, набуває здорового сяяння. Сприяє зменшенню відчуття дискомфорту шкіри: стягнутість, відчуття свербіння та поколювання.
Без спирту та парфумованих віддушок. Гіпоалергенно. Легка гелеподібна текстура, що миттєво поглинається. Для всіх типів шкіри. Підходить навіть для дуже чутливої та подразненої шкіри. Некомедогенно. 

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку