Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Турбіотик Дисбактеріоз капсули №15
199,80 ₴
Дельта Медікел
Арт.
256474
У список

Турбіотик Дисбактеріоз капсули №15

Дельта Медікел
Дивитись аналоги Немає в наявності
199,80 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Дельта Медікел
Форма товару Капсули
Штрих-код 7640158262306
Взаємодія з їжею Не має значення
Бренд Турбіотик
Призначення Для поліпшення функцій ШКТ
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 17.12.2023
Провірено
Інструкція

Турбіотик Дисбактеріоз інструкція по застосуванню

Склад

активні інгредієнти:

  • Lactobacillus acidophilus LA02 4×109 КУО,
  • Bifidobacterium animalis ssp. lactis LMG 1×109 КУО,
  • цинк – 10 мг;

допоміжні речовини: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин, титану діоксид.

Без ГМО.

Опис

Знищує шкідливі бактерії у кишечнику. Молочнокислі бактерії, які присутні в Турбіотик Дисбактеріоз, продукують особливу речовину – молочну кислоту, яка знищує шкідливі для людини мікроорганізми.

Працює навіть в складних умовах порушень шлунково-кишкового тракту. У складі Турбіотика присутні корисні бактерії, які можуть розвиватися навіть при несприятливих умовах дії шлункового соку, жовчних кислот та інших речовин, які можуть негативно впливати на нормальну мікрофлору.

Ефективний навіть під впливом шкідливих факторів. Корисні бактерії пробіотика мають властивості, які дозволяють закріпитися їм на слизовій кишечника і почати свою дію, незважаючи на присутні там зміни після поразки шкідливими вірусами і бактеріями.

Зручно приймати – 1 раз на добу!

Lactobacillus acidophilus. Виробляє молочну кислоту, яка створює несприятливі умови для життєдіяльності патогенних і умовно-патогенних бактерій (стафілококи, протеї, ентеропатогенні кишкові палички).

Bifidobacterium lactis. Краще за інші штами переносять дію кислотного середовища шлунку, а також жовчних кислот і солей, які у високих концентраціях присутні в тонкому кишечнику. Іншою особливістю є здатність ефективно закріплюватися на слизовій оболонці кишечника, в тому числі після ротавірусної інфекції.

Показання

Застосовувати в якості дієтичної добавки для дорослих та дітей від 3 років як додаткове джерело життєздатних бактерій до раціону харчування з метою підтримки і регуляції рівноваги мікрофлори кишківника та підвищення місцевого та загального імунітету.

Турбіотик дисбактеріоз сприяє нормалізації рівноваги мікрофлори кишківника при дисбактеріозі, діареї, закрепі, здутті живота (метеоризмі), нудоті, блюванні, зригуванні, болю в животі та при порушенні процесів харчування й травлення.

Цинк у складі Турбіотик дисбактеріоз є одним з компонентів імунної системи організму; цинк бере участь у нормальному функціонуванні імунної системи; зменшення тривалості і тяжкості гострої та періодичної діареї, в том учислі антибіотик-асоційованої діареї.

Спосіб застосування та дози

Спосіб застосування та рекомендована добова доза: вживати дорослим та дітям від 3 років по 1 капсулі 1 раз на добу. Якщо дитина не може проковтнути капсулу, рекомендовано розкрити її та змішати вміст в об’ємі чайної ложки охолодженої до кімнатної температури рідини (чай, підсолоджена вода, інше). Термін споживання узгоджувати з лікарем. Подальші курси та періодичність повторних курсів визначає лікар індивідуально.

Дозволено до застосування жінкам під час вагітності та в період лактації.

Застереження при застосуванні

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів обов’язкова консультація лікаря.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку