Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Імуналіс №5
95,50 ₴
BIOCHEM, Італія
Арт.
201883
У список

Закваска Good Food Імуналіс №5

BIOCHEM, Італія
Немає в наявності
95,50 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник BIOCHEM, Італія
Форма товару Закваска
Штрих-код 4820157200155
Бренд Good Food
Температура зберiгання від 2°C до 8°C
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Іммуналіс

Закваска для йогурту "Іммуналіс" - це 2 в 1: смачний йогурт + профілактика застуд

Додайте Іммуналіс в раціон і він подбає про ваш внутрішній захист:

  • це смачний йогурт з 9 лакто-і біфідобактеріями, які служать вашому імунітету;
  • він природним шляхом відновлює запас потрібних для міцного імунітету бактерій;
  • цього буде достатньо, щоб організм сам справлявся з будь-якими атаками вірусів та інфекцій.

1 закваска - розрахована на 3 літри Іммуналіса.

GOOD FOOD - здорове харчування починається тут!

бактеріальний склад

  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Streptococcus Thermophilus;
  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis;
  • Propionibacterium Freudenreichii.

Як приготувати

Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.

Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.

Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.

Відгуки користувачів

5.0
1 відгук
5 зірок
100% (1)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
  1. Ирина
    19.07.21
    Покупаю закваски часто , очень нравится , готовить легко , вкусно и полезно .
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку