Виробник | BIOCHEM, Італія |
---|---|
Форма товару | Закваска |
Штрих-код | 4820157200155 |
Бренд | Good Food |
Температура зберiгання | від 2°C до 8°C |
Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам
Закваска Good Food Іммуналіс
Закваска для йогурту "Іммуналіс" - це 2 в 1: смачний йогурт + профілактика застуд
Додайте Іммуналіс в раціон і він подбає про ваш внутрішній захист:
- це смачний йогурт з 9 лакто-і біфідобактеріями, які служать вашому імунітету;
- він природним шляхом відновлює запас потрібних для міцного імунітету бактерій;
- цього буде достатньо, щоб організм сам справлявся з будь-якими атаками вірусів та інфекцій.
1 закваска - розрахована на 3 літри Іммуналіса.
GOOD FOOD - здорове харчування починається тут!
бактеріальний склад
- Lactobacillus Acidophilus;
- Lactobacillus Bulgaricus;
- Streptococcus Thermophilus;
- Bifidobacterium Bifidum;
- Bifidobacterium Infantis;
- Bifidobacterium Longum;
- Bifidobacterium Breve;
- Bifidobacterium Adolescentis;
- Propionibacterium Freudenreichii.
Як приготувати
Підігрійте молоко до t + 38-42 ° C.
Молоко повинно бути тепліше температури тіла, при цьому не гарячим. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури.
Висипати закваску в молоко і перемішайте ложкою.
Залиште на 6-12 годин. Чим довше йогурт готується, тим щільнішим він стає. Соєве, мигдальне або будь-яке рослинне молоко вимагає більше часу на ферментацію.
Укутайте посуд з молоком в покривало. Це допоможе зберегти тепло.
Використання покривала допоможе зберегти тепло. Або ж за допомогою мультиварки або йогуртниці згідно з інструкцією.
Перевірте готовність.
Переконайтеся, що йогурт став густим. Якщо немає - залиште його ще на 1-2 години.
Відгуки користувачів
- Ирина19.07.21Покупаю закваски часто , очень нравится , готовить легко , вкусно и полезно .