Настройки
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Цвет:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Цвет
  • Выкл.
Полная версия
Ренгалин таблетки №20
180,70 ₴

Отзывы о препарате Ренгалин таблетки №20

5.0
34 отзыва
5 звезд
100% (34)
4 звезды
0% (0)
3 звезды
0% (0)
2 звезды
0% (0)
1 звезда
0% (0)
Сортировать по:
Самые новые
Самые новые
Самые старые
Убыванию рейтинга
Возрастанию рейтинга
  1. Кароліна
    17.12.2023
    Чудовий препарат від кашлю! Застосовую ще з часів ковіду. Завжди відчуваю покращення після першого використання - і кашель зменшується і біль у горлі. Якщо починаю розсмоктувати за перших ознак, то загалом всі ознаки зникають за 2-3 доби. Смак приємний, ціна доступна.
  2. Наталія
    02.12.2023
    Замучав сухий кашель, доходило до того, що не могла нормально дихати! Лікарка порадила Ренгалін, перші 3 дні по 2 таблетки 3 рази, а потім по 1 таблетці 3 рази на день. Відчула полегшення вже до вечора, а з третього дня взагалі майже не кашляла, найголовніше, що кашель поступово зійшов нанівець! Чудово, бо уникнула запалення і обійшлася без антибіотиків! Раджу!
  3. Ірина
    03.11.2023
    Ренгалін порадила подруга, вона лікувала ім свій надсадливий ковідний кашель. Мені Ренгалін швидко зняв сухий деручкий кашель, як правило в мене, він переходить в бронхіт. З Ренгаліном все швидко минулося ,та обійшлося без ускладнень. Дуже задоволена Ренгаліном, швидко і дійсно. Раджу !
  4. Марина
    17.10.2023
    Прийшла осінь,і вся сім'я почали кашляти,першіння в горлі,ще й такий сухий дратівливий кашель,що аж не можливо заснути ввечері.Фармацевт порадила Ренгалін.Відмітили,що в першу добу кашель став менш інтинсивніший,а за три дні взагалі зник.Дякую виробнику за дієвий препарат!
  5. Ірина
    16.08.2023
    На вулиці спека і дуже важко без холодних напоїв. І ось результат: першіння в горлі та кашель. Ренгалін порадили в аптеці: добре знімає біль і спазми, ще й смак приємний. Полегшало вже на другий день. Дякую за гарну рекомендацію!
  6. Вікторія
    31.07.2023
    влітку в спеку завжди хочеться прохолодних напоїв, я не виключення) після 2 порцій лимонаду, відчула з часом, деріння та біль у горлі. На наступний день горло так боліло, що говорити важко, починалося покахикування. Відразу побігла в аптеку, там мені Провізор порадила Ренгалін. Комплексний препарат відразу і на кашель і на біль у горлі. Дуже задоволена ефектом, на 2й день відчула полегшення.
  7. Наталія
    29.06.2023
    Замучав сухий кашель, доходило до того, що майже не спала!
    Лікарка порадила Ренгалін, перші 3 дні по 2 таблетки 3 рази, а потім по 1 таблетці 3 рази на день. Відчула полегшення вже в перший день,та кашель поступово зійшов нанівець! Чудово, бо уникнула запалення і швидко вилікувалась! Раджу!
  8. Аня
    25.06.2023
    Купила Ренгалин в аптеке по совету фармацевта, когда началось першение, боль и сухость в горле, сухой навязчивый кашель. Осталась очень довольна, симптомы прошли буквально на 3-4 день. Уже купила еще упаковку, чтобы была в домашней аптечке.
  9. Вікторія
    08.06.2023
    Постійно працюю, тому немає часу йти до лікаря на прийом особисто. Коли почала кашляти, відразу зателефоувала своєму сімейному лікарю і пояснила ситуацію. Для мене дуже важливо надійність та зручне використання препарату. Лікар вислухала та призначила Ренгалін. По-перше цей препарат лікує як сухий, так і вологий кашель ( не треба вживати купу додаткових засобів, як пояснила лікар), а по-друге цей засіб в вигляді розсмоктуючих таблеток, що зручно при використанні, не треба дозувати препарат, як це потрібно при використанні сиропу.
    Дуже задоволена результатом, вже на 2й день використання відчула полегшення
    Рекомендую
  10. Катерина
    26.05.2023
    У сестри була пневмонія.
    Вже місяць пройшов, а кашель залишився.
    Вона звернулася до свого терапевта.
    Призначили «Ренгалін».
    Сьогодні 6 день прийому.
    Кашель практично зник.
    Дія препарату сподобалась!
    Раджу!
Оставить отзыв
Моя оценка
Сообщение
Обратный звонок
Онлайн чат
Как вам удобнее с нами связаться?
Отменить
Кнопка связи