Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Ренгалін таблетки №20
180,00 ₴

Відгуки про препарат Ренгалін таблетки №20

5.0
43 відгуки
5 зірок
100% (43)
4 зірки
0% (0)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Ангеліна
    07.02.23
    Після ГРВІ залишився кашель, турбував і в день і вночі, то Сухий то Вологий ,за порадою свого сімейного лікаря купила Ренгалін, розсмоктую по дві таблетки тричі на день, на третій день кашель пройшов зовсім, дієвий препарат!
  2. Ірина
    03.02.23
    Після перенесеного ГРВІ залишилося періодичне неприємне покашлювання. В аптеці порадили Ренгалін, за що я їм дуже вдячна. Покашлювання стало рідкісним, а через 4 дні зовсім припинилося.
  3. Вікторія
    18.12.22
    Постійно працюю, тому немає часу йти до лікаря на прийом особисто. Коли почала кашляти, відразу зателефоувала своєму сімейному лікарю і пояснила ситуацію. Для мене дуже важливо надійність та зручне використання препарату. Лікар вислухала та призначила Ренгалін. По-перше це комплексний засіб для лікування як сухого, так і вологого кашлю ( не треба вживати купу додаткових засобів, як пояснила лікар), а по-друге цей засіб в вигляді розсмоктуючих таблеток, що зручно при використанні, не треба дозувати препарат, як це потрібно при використанні сиропу.
    Дуже задоволена результатом, вже на 2й день використання відчула полегшення
    Рекомендую
  4. Олена
    17.12.22
    Купила, за порадою фармацевта, для лікування сухого кашля. Таблетки для розсмоктування з кисло-солодким смаком. Першіння і біль в горлі в першу добу значно зменшилися, а за пару діб - взагалі зникли. Результат сподобався - буду користуватися за потребою
  5. Руслана
    09.12.22
    Ренгалін купила в аптеці, порадила сусідка. Кашель став менше на другий день, змогла нормально спати,бо до цього кашляла всю ніч. Дуже задоволена, продовжую пити.
  6. Наталія
    25.11.22
    Після Ковіду замучав сухий, подразливий кашель! Як починався напад ,то просто жах! Дівчина в аптеці порадила Ренгалін,розсмоктувати 6 таблеток на добу. Вже в першу ніч я поспала,а до кінця другого дня стало набагато легше! Препарат дуже сподобався, бо швидко і якісно мені допоміг, раджу всім!
  7. Ганна
    31.10.22
    Ренгалін призначила сімейний лікар. На початку захворювання мучив сухий кашель, лікар зорієнтувала, що Ренгалін на початкових сроках хвороби, не дасть сухому кашлю стати вологим. Кашель зник на 5 день, хвороба протікала набагато легше, ніж зазвичай. Раджу всім

  8. Ірина
    28.10.22
    Купила ренгалин за порадою аптекаря.Дуже докучав кашель.Полегчення з першого дня прийому.Дуже задоволена результатом.Раджу всім.
  9. Світлана
    21.10.22
    Нещодавно захворіли ми з чоловіком,після нас батьки,думали вже найгірше....кашелль 5ас всих замучив,на могли підібрати лікування,ніякі ліки не допомогали.Дівчата з аптеки порадили Ренгалін,дуже вдячна щс рекомендіцію.Буквально на третій день зник кашель.Дякую виробникам Ренгаліну.
  10. Жанна
    11.09.22
    Перехворіла Ковідом, довго ще кашляла , чого тільки вже не пробувала. В аптеці порекомендували новий препарат Ренгалін. Дякую велике фармацевту , за три дні кашель став менший ,а на 5-й день накінець то перестала кашляти.Дійсно дієвий препарат, Рекомендую.
Залишити відгук
Моя оцінка
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку