Для улучшения работы сайта мы используем файлы cookie. Продолжая просматривать сайт, вы соглашаетесь с этим.
Нутроф тотал
Инструкция к препарату Нутроф тотал
Описание
Нутроф тотал(Nutrof total) інструкція з використання, дозування
- Склад
- Енергетична цінність (калорійність)
- Рекомендації до споживання
- Застереження при споживанні
- Спосіб споживання
- Термін споживання
- Зберігання
- Термін придатності
- Виробник
- Форма випуску
склад
одна капсула нутроф тотал (маса капсули 810 мг ± 7,5%) містить: риб’ячий жир - 330 мг (омега-3 незамінні жирні кислоти, з яких: ейкозопентаєнова кислота - 40%, докозагексаєнова кислота - 20%), вітамін с - 60 мг, вітамін е - 10 мг, екстракт чорнобривців прямостоячих, що містить лютеїн - 10 мг і зеаксантин - 2 мг, цинк - 10 мг, екстракт винограду культурного, що містить ресвератрол 1мг, мідь - 500 мкг, селен - 25 мкг, глутатіон; допоміжні речовини: емульгатор - гліцерол моностеарат.
склад оболонки капсули: гелеутворювач - бичачий желатин; закріплювачі - гліцерин, сорбіт; барвники заліза оксид жовтий, заліза оксид червоний; вода очищена.
вільні радикали
вільні радикали - це молекули, які утворюються в процесі метаболізму клітин. надлишок вільних радикалів може мати токсичну дію і викликати пошкодження в структурі ліпідів, протеїнів і днк, що призводить до погіршення функцій клітин. у нормальних фізіологічних умовах утворення вільних радикалів пригнічується захисною системою, в якій важливу роль відіграють антиоксиданти. зі збільшенням віку або у людей, що мають незбалансоване харчування, може виникати дефіцит антиоксидантів. у цьому випадку необхідно доповнити харчування за допомогою дієтичних добавок до раціону.
антиоксиданти
антиоксиданти захищають клітини від пошкодження вільними радикалами, які прискорюють старіння і руйнування клітин. вони можуть сприяти виводу вільних радикалів і цим забезпечувати захист від старіння сітківки і макули.
вітамін e
вітамін e має антиоксидантні властивості, що сприяють:
- захисту мембран клітин;
- захисту жирних кислот від окислення. вітамін е міститься в рослинних оліях.
вітамін c
вітамін с бере участь у нейтралізації вільних радикалів. вітамін с необхідний для відновлення окисленого вітаміну е (радикал токоферолу). вітамін с міститься у фруктах і овочах.
цинк
цинк - це природний активатор більш ніж 200 ферментів. цинк сприяє підтримці здорового зору. він діє як антиоксидант через складні механізми. цинк міститься в м’ясі та рибі.
мідь
мідь відіграє важливу роль у видаленні вільних радикалів. мідь також необхідна при прийомі дієтичних добавок, що містять цинк. мідь міститься в м’ясних субпродуктах, молюсках, сухофруктах.
селен
селен є кофактором глутатионпероксидаз -антиоксидантних ферментів, що є головним елементом захисту від вільних радикалів кисню. селен міститься в рибі, молюсках, яйцях, часнику, грибах, м’ясі та крупах.
екстракт чорнобривців прямостоячих: лютеїн і зеаксантин
лютеїн і зеаксантин - це два жовтих пігменти, які мають велику концентрацію у сітківці ока, в макулі, що відповідає за функції центрального зору і за гостроту зору. лютеїн і зеаксантин утворюють захисний фільтр від шкідливих променів синього спектру сонячного світла. вони також діють як антиоксиданти, захищають сітківку очей від окислювального руйнування. лютеїн і зеаксантин містяться у великій кількості в деяких зелених овочах, як от: шпинат, броколі, салат-латук.
омега-3 незамінні жирні кислоти (дгк і епк)
докозагексаєнова кислота (дгк) і ейкозапентаєнова кислота (епк) - це поліненасичені жирні кислоти, що належать до сімейства омега-3 жирних кислот. омега-3 кислоти - це незамінні жирні кислоти, які
повинні надходити з їжею або дієтичними добавками у разі незбалансованої дієти. омега-3 кислоти - це структурні компоненти мембран клітин. дгк знаходиться у великій кількості в нервах, мозку та в фоторецепторах ока. омега-3 кислоти містяться у великих кількостях у жирній рибі, такій як тунець, лосось і оселедець.
екстракт винограду культурного, що містить 5% ресвератролу
виноград містить велику кількість фенольних антиоксидантних сполук, включаючи ресвератрол. відомо, що молекула ресвератролу є інгібітором in vitro окислення ліпопротеїнів низької щільності, агрегації тромбоцитів і синтезу ейкозаноїдів (молекул запалення). ресвератрол міститься в деяких фруктах, особливо у винограді, а також у вині.
харчова (поживна) цінність на 1 капсулу (на 100 г):
- білки 0,17 г (20,7 г)
- вуглеводи 0,22 г (27,18 г)
- жири 0,36 г (44,6 г)
енергетична цінність (калорійність)
в 1 капсулі: 19,96 кдж (4,80 ккал)
в 100 г: 2464,20 кдж (592,92 ккал)
рекомендації до споживання
нутроф тотал може бути рекомендований для корекції раціонів харчування як додаткове джерело антиоксидантів, омега-3 жирних кислот, макулярних пігментів (лютеїн і зеаксантин) та ресвератролу з метою створення оптимальних дієтологічних умов для забезпечення нормальних функцій зору, збереження гостроти зору, захисту органів зору від надмірної кількості вільних радикалів.
застереження при споживанні
індивідуальна чутливість до компонентів.
в окремих випадках можуть спостерігатися невеликі порушення травлення (нудота, відрижка, діарея) без складних наслідків. вагітні жінки або жінки, які годують груддю, перед вживанням цього продукту повинні порадитися з лікарем.
цей продукт не призначений для діагностики, лікування, не повинен використовуватися як заміна повноцінного раціону харчування. перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.
не є лікарським засобом.
не містить гмо.
спосіб споживання
по 1 капсулі на день, переважно під час прийому їжі, з невеликою кількістю води. не перевищуйте вище рекомендовану добову дозу.
термін споживання
до 12 тижнів; в подальшому термін споживання узгоджувати з лікарем.
зберігання
зберігати при температурі не вище 25°с, захищати від світла і вологи. тримати в недоступному для дітей місці.
термін придатності
24 місяці від дати виготовлення. не застосовувати продукт після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці або при порушенні цілісності упаковки.
виробник
«лгв капсуль»; 20, вул. луі шарль вернен, 77190 даммарі-ле-лі, франція. тел. +33164876100.
на замовлення
«лаборатуар теа»; 12, вул. луі блеріо, 63100 клермон-ферран седекс 2, франція. тел. + 33473981436. (здійснює функції щодо прийняття претензій від споживача).
форма випуску
капсули в блістерах по 30 капсул (маса нетто 24,3 г).