Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Каша Fleur Alpine три злаки безмолочна 175 г
141,10 ₴

Інструкція до препарату Каша Fleur Alpine три злаки безмолочна 175 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 05.11.2023
Провірено
Інструкція

Каша Fleur Alpine три злаки безмолочна

  • З цілісним зерном
  • Без глютена
  • Без молока, цукру та солі
  • Легко засвоюється і перетравлюється завдяки ніжній консистенції
  • Органічний продукт
  • Вироблено в Німеччині

Склад

кукурудзяне борошно*, цільнозернове рисове борошно*, цільнозернове гречне борошно*
*органічне сільське господарство відповідає законодавству ЄС (Регламенти ЄС №834/2007, №889/2008)

Харчова цінність

На 100 г продукту:
Енергетична цінність – 1648 кДж/389 ккал 
Білки – 9,4 г 
Жири - 2,6 г 
Вуглеводи - 80,9 г
Мінеральні речовини:
Натрій – 7,9 мг

Спосіб приготування

Перед введенням прикорму обов'язково проконсультуйтеся з педіатром.

Каша може бути приготовлена на грудному молоці, молочній суміші або воді. При приготуванні каші на воді рекомендується використовувати дитячу природну питну джерельну воду Fleur Alpine. Незалежно від рідини, яка використовується для розведення каші, необхідно дотримуватись наступних рекомендацій.

  1. У чистий посуд налити 200 мл рідини, закип'ятивши її при необхідності. Остудити до температури 50°С (грудне молоко можна підігріти на водяній бані).
  2. Поступово додати 5 столових ложок (близько 25 г) сухої каші, безперервно розмішуючи до стану однорідної маси.
  3. Дати постояти до отримання необхідної консистенції. Перевірити температуру каші перед годуванням (близько 37°С).

Рекомендації щодо вживання

Починайте вводити кашу з 1 чайної ложки готового продукту, поступово збільшуючи порцію з віком дитини. Рекомендований обсяг готової каші в 6 місяців становить 150 грам, до 8 місяців – 180 грам, до 12 місяців – 200 грам.
Не використовувати залишки харчування для подальшого годування.

Зберігання

Зберігати при температурі від +3 до +25°С та відносній вологості не більше 75%. Після розтину зберігати не більше 2-3 тижнів у сухому місці при температурі не більше 25°С. Після кожного використання щільно закривати пакет.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку