Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Сорбіт харчовий порошок (цукорозамінник) 250 г
68,90 ₴

Інструкція до препарату Сорбіт харчовий порошок (цукорозамінник) 250 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 23.01.2024
Провірено
Інструкція

Сорбіт (sorbitol) інструкція по застосуванню

Склад

  • Порошок Сорбіту

Енергетична цінність: 354 кКал / 100 г

Харчова добавка Сорбіт (Е-420)

Не використовувати як замінник повноцінного та збалансованого харчування.

Властивості

Сорбіт – це замінник цукру натурального походження. Завдяки низькому глікемічним індексом використовується як підсолоджувач в продуктах харчування для діабетиків, для виробництва харчових продуктів загального призначення, дієтичних продуктів, лікарських препаратів і засобів гігієни. Застосовується в харчовій промисловості для поліпшення смаку, виду і якості продуктів харчування, як допоміжна речовина при виготовленні ліків, в медицині для лікування захворювань шлунково-кишкового тракту, як проносний і жовчогінний засіб.

Показання

Рекомендації щодо застосування

Вживати як цукрозамінник в раціонах діабетичного та дієтичного харчування в напоях, молочних продуктах, при консервуванні овочів та фруктів, для приготування випічки, варення, фруктових салатів, морозива, десертів.

Спосіб застосування та дози Сорбіт

Доза повинна бути індивідуальною, середня разова доза для дорослих та дітей старше 2 років становить 5-10 г два-три рази на добу

Рекомендоване добове споживання складає не більше 30 - 40 г.

Максимальна разова доза не повинна перевищувати половини добової дози.

Упаковка

По 250 г, або по 500 г Сорбітола у поліпропіленовому пакеті в картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці для захисту від дії світла, при температурі не вище 25 ºС.

Категорія відпуску з аптеки

Без рецепта

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку