Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Цинабсин таблетки №60
265,00 ₴

Відгуки про препарат Цинабсин таблетки №60

5.0
51 відгук
5 зірок
96% (49)
4 зірки
3% (2)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
0% (0)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Милослава
    28.11.23
    Такий холод на вулиці, що виділення з носу не одразу розпізнаєш чи то конденсат, чи то нежить. Тому трохи спізнилася з швидким лікуванням, але нічого, завдяки препарату Цинабсин, вдалося припинити симптоми хвороби, та не дати розгулятися їй.
  2. Стелла
    27.11.23
    При нежитю, користуюся таблетками Цинабсин. За допомогою цього засобу, набагато легше долати хворобу в будь-який її формі, та на будь-якій стадії.
  3. Лана
    17.11.23
    Набридливий нежить швидко піде, якщо до його лікування, підключити гомеопатичні таблетки Цинабсин.
  4. Марго
    15.11.23
    Зовсім не могла дихати носом настільки сильним був нежить. Лікар порадила не доводити до антибіотиків, а починати лікування таблетками Цинабсин. Дуже потужний препарат. Не зважаючи на гомеопатичний склад препарату, його активні речовини, досить швидко почали діяти, і вже, на третій день, стала відрізняти запахи.
  5. Лана
    13.11.23
    Закладений ніс, не тільки заважає в естетичному плані, а й не дає нормально дихати. Допомагає препарат Цинабсин. Препарат має чотири лікарські речовини, які легко знімають нежить, запалення пазух носу, та впливають на інші симптоми синуситу.
  6. Алла
    11.11.23
    Думала, що все, не обминути антибіотики, коли йшла до лікаря с приводу сильного нежитю. Але лікар порадив почати з лікування гомеопатичними таблетками – Цинабсин. Виявилося, що це, надійна допомога в моєму випадку.
  7. Тетяна Вікторовна
    09.11.23
    Препарат Цинабсин, не тільки допомагає припинити нежить та запалення носових пазух, а і впиває на інші симптоми застуди. Тому, вважаю, що застосування цього засобу, не абияк, допомагає.
  8. Клара
    08.11.23
    Тривалий час, нежить, не давав мені навіть спокійно спати. Тому, звернулася до ЛОРу. Порадили гомеопатичний препарат Цинабсин. Дуже ефективний засіб. Вже на третю ніч, спала міцно, бо стала дихати носом, але приймала препарат повний цикл.
  9. Валентина
    07.11.23
    Від гаймориту, мене врятував препарат Цинабсин. Покращення стану, відчула вже на третій день, а на при кінці тижня приймання препарату, вже нормально дихала носом.
  10. Мила
    06.11.23
    Таблетки Цинабсин – це надійний засіб, щоб позбутися небажаного нежитю, причому, на будь-який стадії хвороби.
Залишити відгук
Моя оцінка
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку