Для поліпшення роботи сайту ми використовуємо файли cookie. Продовжуючи переглядати сайт, ви погоджуєтеся з цим.
Гель Melvita Nectar Pur очищуючий 200 мл
        0,00 ₴      
Melvita
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Характеристики товара  
           | Виробник | Melvita | 
|---|---|
| Форма товару | Гель | 
| Класифікація | Натуральна | 
| Вік | 18+ | 
| Країна виробництва | Франція | 
| Зона застосування | Обличчя | 
| Час застосування | Універсальний | 
| Ознака | Імпортний | 
| Бренд | Melvita | 
| Об'єм | 200 мл | 
| Стать | Жінка | 
| Призначення | Очищення | 
| Серія | Nectar Blanc | 
| Температура зберiгання | спеціальних умов зберігання немає | 
| Тип шкіри | Жирна, Нормальна, комбінована | 
Опис
  
Оновлено: 09.07.2025
Перевірено
 Опис      
                                  Гель Melvita Nectar Pur очищуючий
Melvita Nectar Pure Purifying Cleansing Gel
Легкий і освіжаючий гель для спінювання, спеціально розроблений для комбінованої і жирної шкіри, стабілізує баланс шкіри і очищує, не дратуючи. Збагачене активними екстрактами, - це желе очищає і допомагає очистити шкіру. Цинк регулює вироблення шкірного сала і шкіра не блищить. Шкіра очищена, свіжа і чиста.
Спосіб застосування:
наносити вранці і ввечері на вологу шкіру, змити водою.
Склад (INCI)
Aqua / Water - Decyl Glucoside - Glycerin - Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water * - Betula Alba Juice * - Sodium Cocoyl Glutamate - Xanthan Gum - Caprylyl / Capryl Glucoside - Zinc Pca - Lactobacillus / WasabiaJaponica Root Ferment Extract - Sodium Glutamate - Levulinic Acid - Coconut Acid - Sodium Levulinate - Citric Acid - Sodium Phytate - Alcohol - Parfum / Fragrance - Sodium Benzoate - Linalool ** - Benzyl Salicylate ** - Limonene **.
* - Ingrédients issus de l'Agriculture Biologique / Ingredients proceeding from Organic Farming.
** - Constituants naturels du concentré aromatique / Natural components of fragrance.
Відгуки користувачів
Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Зверніть увагу 
   Інформація/інструкція до препарату носить ознайомчий характер і призначена виключно для інформаційних цілей.









