Ксантем капсули №15
Виробник | Alphacaps (Німеччина) |
---|---|
Форма товару | Капсули |
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Штрих-код | 8906066460050 |
Бренд | Ксантем |
Температура зберiгання | спеціальних умов зберігання немає |
Ксантем інструкція по застосуванню
Склад
1 капсула (425 мг) містить:
Натуральний астаксантин (отриманий з водоростей Haematococcus Pluvialis) .................... 4 мг
Додаткові речовини: лецитин (з соняшнику), наповнювач целюлоза, оболонка капсули гідроксипропілметилцелюлоза, що розділяє агент, магнієві солі жирних кислот, діоксид кремнію. Без ГМО.
Харчова цінність (1 капсули): жири − 0,29 г (у вигляді насичених жирних кислот − 0,04 г, поліненасичених жирних кислот − 0,17 г, мононенасичених жирних кислот − 0,06 г, вуглеводи − 0,10 г, білки − 0,16 г.
Енергетична цінність (1 капсули): 3,6 ккал) (15,0 кДж).
Рекомендації до споживання:
може бути використана в раціонах дієтичного харчування, рекомендованих лікарем, як додаткове джерело астаксантину (антиоксидантів) з метою підтримки нормального функціонування органу зору, серцево-судинної, нервової систем та опорно-рухового апарату. Сприяє нормалізації стану шкіри, роботи шлунково-кишкового тракту, відновленню м’язів після інтенсивних фізичних навантажень та створює умови для загального зміцнення організму.
Дієтична добавка Ксантем не є лікарським засобом.
Спосіб вживання:
дорослим 1-2 капсули на добу, разом з їжею. Інше дозування узгоджувати з лікарем.
Термін вживання:
1-2 місяці, можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.
Застереження при споживанні:
підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.
Цей продукт не призначений для діагностики та лікування, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу.
Форма випуску:
капсули по 425 мг, в блістері № 15, в картонній коробочці.
Умови зберігання:
зберігати в сухому, темному, в недоступному для дітей місці, у щільно закритій упаковці при температурі не вище 25 °С.
Строк придатності:
не більше 36 місяців від дати виготовлення.