Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Санзим капсули №20
279,40 ₴
Нутрішн Груп (Великобританія)
Арт.
743871
У список

Санзим капсули №20

Нутрішн Груп (Великобританія)
Немає в наявності
279,40 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Нутрішн Груп (Великобританія)
Форма товару Капсули
Штрих-код 631384999323
Взаємодія з їжею Після їди
Бренд Санзім
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 30.10.2023
Провірено
Інструкція

Санзим інструкція по застосуванню

Склад

1 капсула 500 mg (мг):

  • папаїн -100 mg (мг),
  • пепсин -50 mg (мг),
  • санзим (α-амілаза фунгального походження) -30 mg (мг);

допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, магнію стеарат, кремнію діоксид.

Властивості

Санзим капсули - добре збалансована комбінація специфічних травних ферментів, які сприяють повному розщепленню білків, жирів, вуглеводів та рослинних волокон. Дані ферменти як каталізатори діють на вміст травного тракту, розщеплюючи його на більш прості і легкозасвоювані елементи. Санзим® капсули є препаратом вибору, коли необхідно оптимізувати процес травлення, а також при недостатності травних ферментів, які призводять до непереносимості білків, жирів та вуглеводів.

Папаїн – фермент з класу каталаз, який схожий за своєю дією на шлунковий сік; виділений у кристалічному виді з соку динного дерева - папайї (Carica papaya). Папаїн активний не тільки в кислих, але і в нейтральних і лужних середовищах. Він каталізує гідроліз білків, пептидів і амідів та ефірів, особливо ефективно розщеплює білки м’яса. Важливо, що папаїн не тільки сам має протеолітичну активність, але й потенціює дію інших протеаз.

Пепсин – це фермент, який відіграє значну роль в травленні людини, виконуючи один з важливих етапів у ланцюжку перетворень білків їжі на амінокислоти. Пепсин каталізує гідроліз білків та пептидів. Використовується при порушенні травлення.

Санзим (α-амілаза фунгального походження): – мультиензимний комплекс, отриманий в Японії шляхом ферментації гриба Aspergillus oryzae, який не має аналогів і складається з більш ніж 30-ти різних ферментів: протеази, амілази, ліпази, целюлази, рибонуклеази, пектинази, фосфатази, трипсиногенактивуючого та інших ферментів.

Завдяки такому складу, санзим сприяє гідролізу практично всіх компонентів хімусу, включаючи білки, жири, вуглеводи та полісахариди.

Прийом травних ферментів у складі комплексної терапії сприяє зменшенню проявів абдомінального больового синдрому, кольок, зригувань, метеоризму, підвищеної нервово-рефлекторної збудливості, покращує апетит та процеси травлення.

Показання

Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело харчових ензимів природного походження людям з порушенням функції травлення.

Спосіб застосування та дози Санзим

Дітям старше 12 років і дорослим по 1 капсулі 3 рази на день під час або одразу після їжі.

Протипоказання Санзиму

  • Індивідуальна чутливість до компонентів продукту,
  • вагітність та годування груддю.

Продукт не можна використовувати в якості замінника повноцінної дієти.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Упаковка

По 10 капсул у блістері, по 2 блістера у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25°С в оригінальній упаковці виробника - 3 роки від дати виготовлення.

Кінцева дата споживання «Вжити до», номер серії: дивитись на упаковці.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку