Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія

Блог

  1. Як кинути палити

    Як кинути палити

    До Дня всесвітньої відмови від куріння «Аптека Доброго Дня» провела конференцію з Вадимом Валерійовичем Неясовим, неврологом – психотерапевтом, завідувачем відділення терапії залежностей медичного центру «Адоніс Плюс», на тему «Як кинути палити ефективно та без шкоди здоров'ю».
    Читати статтю
  2. Органічна косметика - чи органічна?

    Органічна косметика - чи органічна?

    У сьогоднішньому світі високих технологій цінується все сьогодення: натуральні продукти, здоров'я від природи та природна краса. Все популярнішими стають натуральна та органічна косметика, що містять переважно природні рослинні компоненти.
    Читати статтю
  3. Зайва вага та ожиріння – ефективні методи профілактики та лікування

    Зайва вага та ожиріння – ефективні методи профілактики та лікування

    Порадами з профілактики та боротьби із зайвою вагою ділиться Анохіна Г.А., Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор кафедри гастроентерології, дієтології та ендоскопії Національної медичної академії післядипломної освіти ім.П.Л.Шупика
    Читати статтю
  4. Профілактика порушення постави

    Профілактика порушення постави

    На носі 1 вересня, а отже, все населення країни у віці з 6 до 22 років знову повертається за парту. І якщо навчання для наших дітей - це світло, то постійне сидіння у застиглій, а часто ще й неправильній, позі – темрява та жах для їхніх хребтів.
    Читати статтю
  5. Як підібрати ортопедичне взуття

    Як підібрати ортопедичне взуття

    Більш ніж у 90% випадків деформація стоп – це не вроджене, а статичне порушення, яке здобувається з віком. Чому це відбувається? Батьки купують гарне та дороге взуття, яке в більшості випадків не підходить дитині. Як вибирати ортопедичне взуття і чим воно відрізняється від «звичайного»?
    Читати статтю
  6. Як правильно вибрати зубну щітку

    Як правильно вибрати зубну щітку

    Серед сучасного асортименту зубних щіток легко заплутатися. Найчастіше зубна щітка вибирається за принципом: приємний колір, відповідна вартість і фірма-виробник, що часто з`являється в рекламі.
    Читати статтю
  7. Як вибрати підгузки?

    Як вибрати підгузки?

    Рекомендації щодо вибору підгузків давати досить складно. Якщо щодо вибору колясок, стільчиків, ліжечок думки батьків, в основному, сходяться, то в питанні вибору підгузків єдності немає. У будь-якому випадку, основним критерієм вибору має стати сама дитина, тому що навіть найдорожчі марки можуть викликати індивідуальну специфічну реакцію у конкретного малюка.
    Читати статтю
  8. Висока температура

    Висока температура

    У жодний із сезонів людина не застрахована від застудних захворювань. Нерідко це вірусні інфекції, грип, іноді - це хвороби, у розвитку яких беруть участь мікроби – запальні захворювання горла, гортані, бронхів, легенів, нирок, кишкові інфекції та інших. Здебільшого вони супроводжуються підвищенням температури.
    Читати статтю
  9. Рослинні препарати при кашлі

    Рослинні препарати при кашлі

    Перевагою препаратів рослинного походження при лікуванні кашлю є їхня універсальність. Вони можуть застосовуватися (як правило) як при сухому, так і при вологому кашлі з мокротою. Зменшуючи явища запалення слизових оболонок, вони заспокоюють сухий кашель, зокрема й у курців; розріджуючи мокротиння, прискорюючи її виведення, вони зменшують її подразнюючу дію на бронхи, тим самим послаблюють кашель.
    Читати статтю

Items 37 to 45 of 45 total

Сторінка
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку