Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія

Блог

  1. Як обрати сонцезахисний крем

    Як обрати сонцезахисний крем

    Підбирайте захист від сонця правильно і насолоджуйтесь останнім місяцем літа
    Читати статтю
  2. Яку косметику взяти на море

    Яку косметику взяти на море

    Коли купальники та пляжні вбрання вже запаковані, представниці прекрасної статі замислюються про те, яку косметику взяти на море. Це дуже важливий етап підготовки до відпустки, оскільки саме правильний підбір та використання косметичних засобів допоможе захистити шкіру та волосся від пересушування солоною водою та ультрафіолетовими променями.
    Читати статтю
  3. Чим зайняти дитину в дорозі

    Чим зайняти дитину в дорозі

    Вирушаючи у відпустку, багато батьків вибирають в якості засобу пересування особистий автомобіль. Для кого-то це питання економії, для кого-то - зручності. Але для всіх довга поїздка стає випробуванням, особливо якщо в машині діти. Від їх настрою, буде залежати і ваш настрій, а також швидкість руху.
    Читати статтю
  4. Які вітаміни краще приймати навесні дітям, жінкам і чоловікам?

    Які вітаміни краще приймати навесні дітям, жінкам і чоловікам?

    У пору весняного гіповітоміноза дуже важливо підтримати організм безболісно перейти до нового сезону і поповнити запас вітамінів в організмі. На що слід звернути увагу?
    Читати статтю
  5. Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ присвячується...  Чи є симптоми ВІЛ різними серед чоловіків та жінок?

    Всесвітньому дню боротьби з ВІЛ присвячується... Чи є симптоми ВІЛ різними серед чоловіків та жінок?

    Зазвичай симптоми ВІЛ в основному однакові для чоловіків і жінок. Але вони можуть відрізнятися в залежності від людини до людини.
    Читати статтю
  6. Скільки потрібно спати моїй дитині?

    Скільки потрібно спати моїй дитині?

    Достатня кількість сну необхідна не просто для того, щоб уникнути примів дитини. Маленькому організму потрібно спати, щоб зростати і залишатися здоровим.
    Читати статтю
  7. Правильне харчування та довголіття? Чи є зв'язок?

    Правильне харчування та довголіття? Чи є зв'язок?

    Ми не можемо повернути час назад, але в наших силах зробити все для того, щоб відчувати себе бадьорими та здоровими довгі роки. Заняття спортом, збалансоване харчування та позитивні настрої – це те, що нас робить молодими та красивими, і неважливо, який вік написаний у нас у паспорті.
    Читати статтю
  8. Несподівані фактори, які можуть зашкодити вашому серцю

    Несподівані фактори, які можуть зашкодити вашому серцю

    Швидше за все ви знаєте, що дієта і малорухливий спосіб життя шкодять вашому серцю. Але існують також приховані не очевидні причини, які можуть спровокувати серцево-судинні захворювання. Читайте далі про деякі факти, які допоможуть вам бути обачними.
    Читати статтю
  9. Вимірюємо тиск правильно

    Вимірюємо тиск правильно

    Проблеми з тиском – бич нашого століття. Постійне сидіння за комп'ютерами, малорухливий спосіб життя, рясна та нездорова їжа – все це чудове живильне середовище для проблем зі здоров'ям! І ось уже доводиться контролювати артеріальний тиск через появу гіпертензії. Добре, коли тиск вимірює медсестра – а як же впоратись самому? Це просто, і навіть із звичайнісіньким механічним тонометром можна впоратися самостійно. Хоча в такому разі зручніше, щоб це зробив хтось інший.
    Читати статтю
  10. Обід в дорозі: що взяти з собою у поїздку

    Обід в дорозі: що взяти з собою у поїздку

    Зараз люди все частіше самостійно планують свій відпочинок в форматі "дорожніх подорожей". І якщо з маршрутом зазвичай проблем не виникає, то з плануванням харчування в дорозі, особливо якщо ви подорожуєте з дітьми, справа йде складніше. Як зробити так, щоб все було смачно, швидко і зручно при цьому, щоб всі були ситі, а їжа залишалася свіжою і ніхто не отруївся?
    Читати статтю
  11. 10 способів відчувати себе щасливішим

    10 способів відчувати себе щасливішим

    Як би сумно вам не було, важливо пам'ятати, що поганий настрій – це не назавжди. Більше того, ви швидше почнете радісно посміхатися, якщо спробуєте кілька простих методів покращення настрою.
    Читати статтю
  12. Ранок бадьорий!

    Ранок бадьорий!

    Гарні новини для всіх сов, а також тих, кого не тішать ранні підйоми. Ви навчитеся любити ранок! Спробуйте наші поради, і тоді навіть невеликі зміни у вашому звичайному режимі дня покращать ваш настрій та підвищать рівень енергії.
    Читати статтю

Items 13 to 24 of 45 total

Сторінка
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку