Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Назальний підсилювач Whirl Nasal Booster
499,00 ₴
ТОВ Оспішес (Україна)
Арт.
253112
У список

Назальний підсилювач Whirl Nasal Booster

ТОВ Оспішес (Україна)
Упаковка В наявності
499,00 ₴
Увага! Ціни дійсні тільки при покупці онлайн
Ваше місто
Обрати
Товар відсутній в аптеках обраного міста В обраному місті немає аптек для самовивозу
Самовивіз
Самовивіз
Безкоштовно
Кур'єром
Кур'єром
Доставка до 48 годин
Від 70 грн
Рецептурний препарат. Можливий тільки самовивіз з аптеки
Нова Пошта
Нова Пошта
Доставка 2-3 дні
Від 70 грн
Укрпошта відділення
Укрпошта відділення
Доставка 2-3 дні
Від 39 грн
Доставка
На сайті
При отриманні
Оплата
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник ТОВ Оспішес (Україна)
Форма товару Назальний підсилювач
Штрих-код 4820194050010
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 16.11.2023
Провірено
Інструкція

Назальний підсилювач Whirl Nasal Booster

Nasal Booster (назальний бустер) - зручний та простий пристрій для покращення дихання носом. Маленькі турбіни Nasal Booster зроблені таким чином, щоб захоплювати більше кис-ню, ніж при звичайному диханні. Пристрій сприяє усуненню храпу, насичує органiзм киснем, допомогає безперешкод-но дихати носом при фізичних навантаженнях. Фільтри Nasal Booster затримують частинки пилу, шерсті тварин, пилку рослин і інших частинок розміром до 10 мікрон.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Nasal Booster використовують при малих та середніх фізичних навантаженнях. Під час бігу, катання на велосипеді, тренувань в спортивному залі або при заняттях спортом на вулиці.
Nasal Booster використовують під час сну, як пристрій, який сприяє усуненню храпу.
Nasal Booster з фільтром використовується в якості профілактики від потрапляння до носа пилу, пилок рослин, шерсті тварин та інших шкідливих часточок розміром до 10 мікрон.


В КОМПЛЕКТІ Nasal Booster:

- 2 назальних бустера
- 4 фільтра
- 1 контейнер для зберігання

МАТЕРІАЛ

Nasal Booster зроблен з гіпоалергенного матеріалу Medipren.

РОЗМІР

Універсальний. Підходить для будь-якої форми і розміру носа.

ЛЕГКО ВСТАНОВИТИ

Достатньо вставити Nasal Booster в кожну носову пазуху, трошки покрутити, поки не відчуєте, що потік повітря збільшився, і можна дихати без перешкоджень.

ЛЕГКО ЗБЕРІГАТИ

В комплекті до Nasal Booster додається пластиковий контейнер, в якому зручно і лег-ко зберігати пристрій.

ПОРАДИ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ

Після використання Nasal Booster, промийте його водою, просушіть і покладіть в кон-тейнер для зберігання.
Змінні фільтри до Nasal Booster необхідно замінювати по мірі забруднення. У разі необхідності - фільтри можна придбати окремо.

Відгуки користувачів

4.6
18 відгуків
5 зірок
77% (14)
4 зірки
16% (3)
3 зірки
0% (0)
2 зірки
0% (0)
1 зірка
5% (1)
Сортувати за:
Найновіші
Найновіші
Найстаріші
Зниженню рейтингу
Зростанню рейтингу
  1. Eliza
    31.05.17
    Плохо дышу из-за деформированной перегородки уже который год, что только в нос не пихала, чтобы расширить ноздрю и чтобы воздух больше поступал. Лор мне и трубочку советовал надрезать... Наконец-то что-то толковое придумали, потому что до назального бустера ничего в аптеках не было. В Украине в этом плане вообще выбор не велик. Эта штука в нос - настоящее спасение для тех, кто не мог нормально дышать как и я.
  2. Вильем Джозеф
    30.05.17
    Занимаюсь спортом и часто использую Nasal Booster для улучшения дыхания и поступления кислорода. Очень комфортно, бустер почти не ощущается в носу, зато разница в дыхании колоссальная. Рад приобретению.
  3. ВикаМика
    30.05.17
    Как аллергетик скажу вам честно, что для повседневного использования назальный бустер - идеальное приспособление. Я теперь не боюсь выйти на улицу лишний раз. Знаю, что мой нос защищён.
  4. AlexS
    30.05.17
    Очень часто просыпалась по ночам от храпа моего мужа. У него искривлена перегородка в носу. Спокойно спать нам помогает nasal booster whirl. Мужу дышится намного легче, а я высыпаюсь. Очень благодарны!
  5. Сергей
    25.05.17
    Бустер очень понравился, брал потому что мучаюсь от храпа, задыхаюсь ночью и от этого просыпаюсь. Раньше жутко не высыпался, жена жаловалась на шум. А теперь мучения прекратились и зажил новой жизнью прямо.
  6. Виталій Шоптенко
    25.05.17
    Дякую за такий чудовий пристрій! В мене в силу життєвих обставин сильно викривлена носова перетинка та мені було важко дихати, а грошей на операцію нажаль не вистачало. Лікар, у якого я консультувався, порекомендувала спробувати ці штучки, завдяки яким я зміг легше дихати. В першу чергу уночі, щоб краще спати. Ще раз дякую, та хочу побажати міцного здоровья та успіху людям, які розробили ці штуковини
  7. Елена
    25.05.17
    Бегаю в бустере уже неделю. Легче переношу длинные дистанции. Непривычно - как будто закачиваю в себя утром запас свежего воздуха на целый день. Привыкала 2 дня, но теперь бустер - как наушники в ушах, привычный аксессуар.
  8. Ольга
    05.05.17
    Рискнула попробовать против храпа мужа, потому что спасенья не было никакого после того, как он сломал нос себе. В первую же ночь я не просыпалась от его храпа, как обычно. Так что видимо муж либо храпел меньше, либо вообще не храпел. На вторую ночь у него выпал во сне один бустер из ноздри, видимо рукой почесал, и храпел опять как трактор. Сейчас пользуемся около полторы недели. Храп действительно убирает (или приглушает, я сплю во всяком случае). Мужу он не мешает, но если неправильно и близко вставляет его, то бустер может выпасть ночью. А так я очень довольна, начала высыпаться за что могу сказать спасибо этому приспособлению.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку