З 1 травня ми запускаємо акцію з медичною лабораторією Ескулаб. Кожен клієнт Аптека Доброго Дня може завітати в будь-яку лабораторію Ескулаб у місті Київ та отримати -10% на дослідження, окрім цих. Аптека Доброго Дня починає просвітницькі заходи для піклування про українців за допомогою превентивної турботи про здоров’я. Кожен свідомий українець може завітати до нашої аптеки та придбати вітаміни чи БАДи аби попередити хвороби та провести вітамінізацію. Ідеальна схема підбору ліків, БАДів та вітамінів Людина йде до амбулаторії, здає аналізи, потім звертається із ними до лікаря і купує необхідне згідно з рекомендаціями. Акція з Ескулаб дозволить пройти лабораторні дослідження протягом травня зі знижкою та потурбуватись про своє здоров’я. Що потрібно, щоб отримати знижку в Ескулаб:

  1. Завітати в Ескулаб в Києві. Всі адреси тут.
  2. Продиктувати промокод “Знижка від Аптеки Доброго дня” під час запису на дослідження або на рецепції.

Акція діє з 1 до 31 травня 2023 року у всіх відділеннях Ескулаб в місті Київ. Знижка 10% не застосовується:

  • при замовленні досліджень та оплаті їх онлайн на сайті Ескулаб;
  • до досліджень затверджених переліком серед яких алергологічні, генетичні, бактеріологічні та інші;
  • при замовленні послуги «Виклик медсестри додому» та придбанні Сертифікатів;
  • не додається до інших знижок, що діють в лабораторії Ескулаб (акцій, соціальні ініціативи, при оплаті на сайті, партнерські програми).

Взяття біоматеріалу сплачується окремо. Грошовий еквівалент знижки за промокодом не надається. Перед походом у лабораторію обов’язково ознайомтесь з правилами підготовки до здачі аналізів. Турбуємось про здоров’я українців, бо сьогодні це важливо, як ніколи!