ADD__Kyivstar__new_NEW 1300х500

Клієнти мережі «Аптека Доброго Дня» можуть безкоштовно скористатись пакетом «Преміум HD» платформи кіно та телебачення «Київстар ТБ» протягом тижня.

Для цього необхідно скористатись промокодом «BEAUTY», який можна активувати до 31 березня таким чином:

  • завантажити додаток «Київстар ТБ» на свій пристрій, Smart TV, смартфон, ТВ-приставку або відкрити вебверсію у браузері за посиланням: https://tv.kyivstar.ua/;
  • пройти авторизацію за номером телефону;
  • у розділі «Профіль» обрати «Ввести промокод»;
  • ввести промокод у відповідне поле та натиснути «Далі», щоб дивитись онлайн фільми, канали та серіали в хорошій якості.

Промокод доступний для всіх, за виключенням абонентів послуги «Домашній Інтернет» та тарифних планів лінійки «Все разом».

Своєю чергою для користувачів «Київстар ТБ» із 4 до 31 березня діють знижки на офлайн-покупку косметики брендів «BETER», «BABARIA» та «Sans Soucis» у «Аптека Доброго Дня».

«Турбота про красу та здоров’я - наша головна місія. На початку весни ми з нашими партнером «Київстар ТБ» вирішили подарувати українцям ще більше приємних бонусів, щоб кожен зміг придбати продукцію європейських брендів по вигідному цінам, зробити подарунки собі та близьким», - зазначають у мережі «Аптека Доброго Дня».