Міжнародна доставка призначена допомогти тим, хто потребує постійного доступу до конкретних ліків, які може бути важко отримати в місцевих аптеках. “Нова пошта” пропонує швидку та надійну доставку, забезпечуючи пацієнтам можливість подолати географічні обмеження та швидко отримати необхідну медичну допомогу.

Основні умови:

1) Замовлення можна оформити через гарячу лінію 0-800-500-129.

2) Оплата карткою у гривні за курсом банку на день оплати за посиланням на інвойс.

3) Замовити можна косметику, товари медичного призначення та засоби гігієни. Біологічно активні добавки можна відправити в Литву, Латвію та Естонію. Проте, ми не відсилаємо медикаменти, рецептурні товари, товари, які потребують особливого температурного режиму та легкозаймисті препарати в балонах під тиском.

3) Оплатою додаткових платежів і митного оформлення займається отримувач на місці. Будь ласка, перед тим як робити замовлення та проводити оплату, переконайтеся, що ви ознайомилися з умовами отримання міжнародних відправлень у вашій країні.

4) Тарифи для відправок розраховуються оператором для кожної країни, інвойс для оплати надсилається окремо. Сподіваємося на ваше розуміння. Орієнтовні строки доставки в середньому становлять від 3 до 14 календарних днів і залежать від країни призначення.

Долучайтеся до епохальних змін у галузі охорони здоров'я та користуйтеся перевагами міжнародної доставки! Ваше здоров'я завжди на першому місці.