Виробник | Komarko (Польща) |
---|---|
Форма товару | Суспензія |
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Бренд | Лактоферіл |
Об'єм | 8 мл |
Призначення | Для поліпшення функцій ШКТ |
Температура зберiгання | спеціальних умов зберігання немає |
Лактоферил інструкція по застосуванню
Лактоферил - можна приймати новонародженним, немовлятам, Дітям та дорослим (у тому числі вагітним жінкам).
*В залежності від індивідуальних потреб лікар може змінювати дозування.
Лактоферин (bLF) - це активний білок, який природним чином зустрічається у багатьох рідинах організму, його найвища концентрація виявлена в молозиві та молоці після нього.
Лактоферин з коров’ячого молока має більше 70% спільних ознак щодо складу та властивостей з лактоферином з грудного молока.
Безпечність його застосування підтверджено Європейським Агентством з Безпеки Продуктів (EFSA) та Американським Департаментом Здоров’я, котрий надав йому GRAS-статус (Generally Recognized as Safe).
Імунологічні властивості
- як елемент неспецифічного імунітету формує першу лінію захисту організму
- мобілізує клітини імунної системи до боротьби з інфекцією
- активує утворення антитіл та імунної пам’яті
Протибактеріальні та протигрибкові:
- зв’язує вільні іони заліза в місці інфікування позбавляючи тим самим мікроорганізми сприятливого для них середовища, гальмуючи їх ріст
- запобігає створенню бактеріями біоплівки та пошкоджує вже існуючу, завдяки чому посилює дію антибіотиків
- пошкоджує клітинні мембрани бактерій та грибків
Противірусні:
- блокує мембранні рецептори або зв'язується з вірусом на його поверхні, запобігаючи вторгненню в клітини-пацієнта
- попереджає імунні клітини і збільшує їх приплив до місця ураження інфекцією
Протизапальні властивості
- пригнічує дію факторів, що ведуть до розвитку запалення та стимулює протизапальну дію
- зв’язує вільне залізо, запобігаючи таким чином утворенню вільних радикалів і зменшуючи оксидаційцний стрес
Бар’єрна функція кишечника
- стимулює розподіл та диференціювання кишкових епітеліальних клітин
- підтримує розвиток корисної мікрофлори кишечника (Bifidobacterium, Lactobacillus)