Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Закваска Good Food Симбіотик №5
90,30 ₴

Інструкція до препарату Закваска Good Food Симбіотик №5

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 27.03.2024
Провірено
Інструкція

Замовити можна як цілу упаковку так і окремо пакетики: 1 упаковка = 5 пакетиків / 5 грам

Закваска Good Food Симбіотик

Йогурт Симбіотик — це натуральний мульти-пробіотик.  Він складається з 11 видів лакто-і біфідобактерії, що становлять мікрофлору здорової людини.

Кожен вид бактерій в організмі людини виконує свою унікальну функцію. Одні знищують хвороботворні віруси і мікроорганізми, інші — виробляють вітаміни і амінокислоти.

Симбіотик природньо відновлює мікрофлору кишківника після прийому антибіотиків і покращує травлення. Симбіотик — відмінний засіб для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту: 

  • Забезпечує здорове травлення і баланс мікрофлори кишківника;
  • Застосовується при лікуванні і профілактиці дисбактеріозу;
  • При регулярному вживанні усуває метеоризм, запори або проноси, коліки, нудоту, болі в області живота та інші проблеми ШКТ;
  • Прискорює лікування і захищає від гастриту, виразки, холециститу, панкреатиту, коліту;
  • Піклується про вашу мікрофлорі під час і після прийому антибіотиків.

Чим більше видів бактерій містить пробіотик — тим він корисніший.

Симбіотик насищає кишківник різними видами корисних бактерій, щоб його функції виконувалися на 100%. 

Симбіотик підходить для харчування дітей до 1 року. У ньому містяться біфідо-і лактобактерії, які необхідні для правильної роботи організму та легкого пристосування до нових продуктів. До того ж в ньому відсутні інші мікроорганізми, яких ще немає в кишечнику у дитини у віці до 1 року. 

Як приймати Симбіотик

>
  • У сухому (незаквашенном) вигляді. Розчиніть вміст одного пакетика в склянці теплої води і приймайте за 20 хвилин до прийому їжі 1 раз на день.
  • У вигляді готового йогурту вживати по 250-300 грам за 20 хвилин до прийому їжі або через 1,5 години після їжі. З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту.
  • Протипоказань по тривалості прийому закваски Симбіотик - немає. Бажано йогурти включити в щоденний раціон.

З 1 пакетика закваски можна приготувати 3 літри готового йогурту. 

Користь та ефективність закваски Симбіотик підтверджені клінічним дослідженням кафедри внутрішньої медицини Національного медичного університету ім. А.А. Богомольця, яке проводилося в 2012 році. 

Дослідження підтвердило, що в групах хворих з дисбактеріозом вдається досягти позитивної динаміки при додаванні в раціон закваски Симбіотик протягом 2-4х тижнів. Результати повністю підтвердили ефективність і користь закваски Симбіотик, щодо захворювань, викликаних порушенням мікрофлори. 

Бактеріальний склад

>
  • Bifidobacterium Bifidum;
  • Bifidobacterium Infantis;
  • Bifidobacterium Longum;
  • Bifidobacterium Breve;
  • Bifidobacterium Adolescentis;
  • Streptococcus Thermophilus;
  • Lactobacillus Bulgaricus;
  • Lactobacillus Acidophilus;
  • Lactobacillus Rhamnosus;
  • Lactobacillus Plantarum;
  • Propionibacterium Freudenreichii.

Спосіб приготування

>

Підігрійте молоко до температури +38-42°C.

Щоб перевірити температуру без термометра, капніть краплю молока на зап'ястя, воно повинно бути майже гарячим, але не обпікати шкіру. Якщо ви використовуєте домашнє молоко або пастеризоване - прокип'ятіть його і остудіть до зазначеної температури. 

Додайте закваску в молоко і перемішайте ложкою.

Ложку і посуд для приготування бажано обдати окропом. Загорніть каструлю / банку в теплу ковдру (не тонку). Або ж використовуйте мультиварку чи йогуртницю відповідно до інструкції. Залиште молоко ферментуватись. Час ферментації для 1 літра - 8-12 годин. Для 3 літрів - 12-20 годин. 

Готовий йогурт має бути густим.

Якщо після 8-12 годин йогурт не загус: Якщо він теплий, залиште його ферментуватися ще 2 години і знову перевірте готовність та густоту. Якщо охолов, підігрійте його, додавши гараче молоко, зануривши каструлю в гарячу воду або в духовці при t 40-50 °C. Потім знову укутайте в ковдру і залиште на 3-4 години. 

Покладіть йогурт у холодильник для охолодження на 5-8 годин.

У холодильнику йогурт дозріє і стане густішим на 10-15%. Наявність невеликої кількості сироватки - є нормою. Вона зникне при дозріванні йогурту в холодильнику. Після дозрівання в вашому пробіотичному йогурті повинна стояти ложка. Зберігайте його в холодильнику не більше 5 днів. Саме стільки живуть корисні бактерії в йогурті. 

З однієї закваски можна приготувати від 1-го до 3-х літрів йогурту за раз. Корисні властивості та вміст пробіотиків при приготуванні 2-3-х літрів йогурту зберігаються. Приготування 2-х і 3-х літрів відбувається на 2-4 години довше. Всі закваски Good Food можна перезаквашувати до 3-х разів без втрати якості. 

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку