Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Каша Nestle молочна вівсяно-рисова з яблоком, грушею і біфідобактеріями (з 6 місяців), 200 г
0,00 ₴

Інструкція до препарату Каша Nestle молочна вівсяно-рисова з яблоком, грушею і біфідобактеріями (з 6 місяців), 200 г

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 04.11.2023
Провірено
Інструкція

Каша Nestle молочна вівсяно-рисова з яблоком, грушею і біфідобактеріями (з 6 місяців), 200 г

Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує виключно грудне вигодовування в перші шість місяців і подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування. Нестле підтримує цю рекомендацію. Для прийняття рішення про терміни і способі введення даного продукту в раціон дитини необхідна консультація педіатра. Вікові обмеження вказані на упаковці товарів відповідно до законодавства України.

Молочна вівсяно-рисова каша Nestle c яблуком і грушею виготовлена за особливою технологією розщеплення злаків CHE. Кожна порція дитячої кашки Nestle забезпечує малюка додатковою енергією.

Каша Nestle містить комплекс вітамінів і мінеральних речовин для росту і розвитку:

  • Залізо: в 100 г готової каші Nestle міститься близько 30% добової потреби заліза. Залізо - необхідний елемент для здорового фізичного та розумового розвитку.
  • Вітамін С - допомагає в засвоєнні заліза в організмі.
  • Йод - грає важливу роль в розвитку мозку, пам'яті і інтелекту. У 100 г готової каші Nestle міститься близько 18% добової потреби йоду.
  • Вітаміни групи В - допомагають забезпечувати нормальну роботу нервової системи.
  • Біфідобактерії BL (пробіотики) сприяють розвитку здорової мікрофлори кишечника і при регулярному вживанні підтримують імунітет.

Склад:

Борошно вівсяне 29%, борошно рисове 28%, молоко сухе знежирене 25%, масла (пальмовий олеїн, низькоерукове масло рапсового насіння, кокосове, соняшникова), мальтодекстрин, яблуко в порошку 6.6%, вітаміни і мінеральні речовини, груша в порошку 0.2%, крохмаль кукурудзяний, ароматизатор ванілін, біфідобактерії не менше 1х10⁶ КУО / г.

Спосіб приготування:

  1. Помийте руки і візьміть чистий посуд.
  2. Прокип'ятіть питну воду протягом 5 хвилин і дайте їй охолонути до 40 ° С. Налийте в чисту тарілочку 150 мл води.
  3. Додайте поступово 50 г (5 столових ложок) порошку каші, безперервно помішуючи.
  4. Перемішайте кашу до однорідного стану.
  5. Накрийте тарілочку і дайте настоятися 5 хвилин.

Кашу слід готувати безпосередньо перед кожним годуванням. Не зберігайте розведену кашу, що залишилася після годування.

Зберігати продукт при температурі від +6 ° С до +25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%. Після приготування каші розкритий пакет слід щільно закрити. Після відкриття упаковки продукт слід зберігати не більше 6 тижнів.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку