Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Набір Vichy Бом Liftactiv Спеціаліст 2023
489,00 ₴

Інструкція до препарату Набір Vichy Бом Liftactiv Спеціаліст 2023

Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 28.11.2023
Провірено
Інструкція

Набір Vichy Бом Liftactiv Спеціаліст 2023

Vichy Liftactiv Specialist

Склад набору

  • Антивіковий крем-догляд для стимулювання вироблення колагену шкірою Vichy Liftactiv Collagen Specialist, 15 мл
  • Нічний антивіковий крем-догляд з ефектом корекції зморшок, надання пружності шкіри та відновлення її сяйва Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night Cream, 1,5 мл
  • Сироватка проти пігментних плям та зморшок шкіри обличчя Vichy Liftactiv Secialist B3 Serum, 4 мл
  • Сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, SPF 50+ Vichy Capital Soleil UV-Age Daily, 1,5 мл
  • Ультра живильний крем із заспокійливим ефектом для всіх типів шкіри рук Vichy Ultra-Nourishing Hand Cream, 50 мл
  • Шампунь для відновлення густоти та об'єму тонкого та ослабленого волосся Vichy Dercos Densi-Solutions Thickening Shampoo, 6 мл
  • Косметичка

Антивіковий крем-догляд для стимулювання вироблення колагену шкірою Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Завдяки експертизі в антивіковому догляді за шкірою лабораторії Vichy поєднували пептиди та вітамін С*. Зволожуюча формула спрямована на корекцію ознак старіння для молодшого виду шкіри.

*Похідна вітаміну С.

Ефективність: зменшує прояви ознак старіння: шкіра виглядає молодшою, пружною та сяючою. Зморшки стають менш помітними, контури обличчя чіткішими. Колір обличчя вирівнюється, зменшується видимість легких пігментних плям.

Застосування: наносити вранці та вечерею на очищену шкіру обличчя, після нанесення сироватки або як єдиний засіб для догляду. Уникайте зони навколо очей.

Всі типи шкіри.

Нічний антивіковий крем-догляд з ефектом корекції зморшок, надання пружності шкіри та відновлення її сяйва Vichy Liftactiv Collagen Specialist Night Cream

Ефективна формула: Формула з вітаміном Cg, вулканічною водою Vichy та Резвератролом натурального походження зміцнює захисний бар'єр шкіри та відновлює її протягом ночі. Вранці шкіра виглядає свіжою та сяючою. Через 1 місяць використання: зморшки менш видимі.

Застосування: наносити на очищену та тонізовану шкіру обличчя щовечора, вранці використовуйте засіб із SPF-фактором ≥15. Уникайте зони навколо очей.

Сироватка проти пігментних плям та зморшок шкіри обличчя Vichy Liftactiv Secialist B3 Serum

Сироватка проти пігментних плям і зморшок В3 Vichy допомагає зменшити прояви ознак старіння шкіри. Гіпоалергенна формула з вулканічною водою високої мінералізації Vichy та концентрованими активними інгредієнтами: 5% ніацинамід, гліколева кислота, вітамін С та пептиди природного походження зменшують видимість пігментних плям та зморшок. Тон шкіри більш рівномірний і сяючий. Декілька крапель сироватки наносити на очищену суху шкіру обличчя двічі на день, вранці та ввечері. Уникайте контакту зі шкірою навколо очей та губ. Не наносити на подразнену чи пошкоджену шкіру. Якщо під час використання виникають роздратування – припиніть використання. Продукт може збільшувати чутливість шкіри до сонячних променів. Рекомендується використання сонцезахисного засобу щоранку після нанесення сироватки. При попаданні у вічі негайно промити великою кількістю води. Гіпоалергенно. Без ароматів.

Сонцезахисний невагомий флюїд проти ознак фотостаріння шкіри обличчя, SPF 50+ Vichy Capital Soleil UV-Age Daily

Дуже високий рівень захисту від УФА + УФБ-променів. Гіпоалергенно. Підходить для чутливої шкіри та зон навколо очей. Сприяє попередженню появи зморшок, пігментних плям, проявів оксидативного стресу, спричиненого УФ-променями та забрудненням повітря. Застосування: Наносити щоранку після використання звичного засобу для догляду за шкірою. Ретельно струсити перед використанням. Наносите повторно у достатній кількості протягом дня для підтримки захисту від УФ-променів.

Ультра живильний крем із заспокійливим ефектом для всіх типів шкіри рук Vichy Ultra-Nourishing Hand Cream

Зменшує дискомфорт через сухість шкіри рук, спричинену впливом частого миття. Термальна вода вулканічного походження, алантоїн та олія для пом'якшення, зволоження, живлення та захисту шкіри.
Всі типи шкіри.

Нанесіть невелику кількість крему на шкіру рук, промасируйте до повного поглинання.

Шампунь для відновлення густоти та об'єму тонкого та ослабленого волосся Vichy Dercos Densi-Solutions Thickening Shampoo

Шампунь діє на шкіру голови, щоб очистити її від забруднень, та відновити товщину волосся від коріння до кінчиків. З застосуванням шампуню волосся зміцнюється і збільшується їх обсяг від самих коренів до кінчиків *.

*Споживчий тест, 176 осіб, після 2-х тижнів використання шампуню + бальзаму-кондиціонера + концентрату.

Застосування: Нанесіть шампунь на шкіру голови та вологе волосся. Акуратно промасируйте та змийте. За потреби повторіть. При попаданні у вічі негайно промийте їх водою.

Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку