Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Набір Vichy Liftactiv Supreme New Year 2022
1 358,80 ₴
Vichy (Франція)
Арт.
761970
У список

Набір Vichy Liftactiv Supreme New Year 2022

Vichy (Франція)
Дивитись аналоги Немає в наявності
1 358,80 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Vichy (Франція)
Форма товару Крем
Штрих-код 5902503712860
Бренд Vichy
Серія Liftactiv
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Тип шкіри Для всіх типів, Чутлива
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 29.10.2023
Провірено
Інструкція

Набір Vichy Liftactiv Supreme New Year 2022

У наборі:

Ліфтактив Сюпрем, засіб тривалої дії: корекція зморшок та пружність шкіри, для нормальної та комбінованої шкіри. 50 мл

Показання: глибокі зморшки, втрата пружності, ознаки втоми. Втомлений вигляд обличчя в кінці дня - це щоденна ознака старіння шкіри: зморшки стають більш помітними, шкіра втрачає еластичність та виглядає змарнілою. 3 часом це явище посилюється, зморшки стають глибшими, шкіра втрачає пружність. 10 років досліджень, 7 патентів: нове покоління засобів догляду за шкірою від Vichy здатне скоригувати видимі ознаки старіння шкіри з моменту їх появи. Діє миттєво та впродовж всього дня. Забезпечує тривалий ефект. [Технологія Day Proof*] + [Рамноза 5%].
Ефективність: миттєво візуально розгладжує зморшки та нерівності шкіри, надає сяяння. До вечора шкіра виглядає пружною, обличчя – свіжим. Тривалий ефект ліфтингу через 1 місяць: корекція глибоких зморшок, шкіра виглядає більш пружною.
Для чутливої шкіри: протестовано під дерматологічним контролем. Містить Термальну воду Vichy, що заспокоює та відновлює шкіру

Ліфтактив Сюпрем, нічний засіб тривалої дії: корекція зморшок та пружність шкіри 50 мл Для всіх типів шкіри.

Показання: глибокі зморшки, втрата пружності. Наукові дослідження довели важливу роль АКТИВАТОРА ДЕРМИ у процесах регенерації шкіри (пружність та гладкість шкіри). Використовується РАМНОЗА, антивіковий інгредієнт у концентрації 5%, яка здатна впливати на АКТИВАТОР ДЕРМИ (тест in vitro ). Ефективність: доведена ефективність боротьби зі зморшками: «гyсячі лапки», зморшки на лобі та шиї. Довготривалий ефект ліфтингу.
Переносимість: протестовано під дерматологічним контролем. Містить Термальну воду Vichy високої мінералізації, що заспокоює та зміцнює шкіру. Гіпоалергенно.
Задоволення: приємна, нежирна, нелипка текстура.

Ліфтактив Сюпрем, Ейч Ей Епідермік Філер, антивікова сироватка з гіалуроновою кислотою для скорочення зморшок та відновлення пружності шкіри обличчя. 1,5 мл

Показання: зморшки, втрата пружності. Щоденний вплив експозому на шкіру (УФ-випромінювання, забруднене повітря, стреси, недостатність сну) спричиняє старіння шкіри та втрату природньої гіалуронової кислоти. 3 часом це явище посилюється, зморшки стають глибшими, шкіра втрачає пружність. Підтримання кількості епідермальної гіалуронової кислоти важливе для збереження молодості та пружності шкіри.
Ефективна формула: 1,5% чистої гіалуронової кислоти для компенсації втрати епідермальної гіалуронової кислоти на шкірі, заповнення зморшок та нерівностей. Вітамін Cg та Вулканічна вода Vichy посилюють захисний бар’єр та попереджують зневоднення шкіри. Прогресивний ефект та Клінічно підтверджені результати: на 47% менше зморшок за 6 тижнів використання, на 60% менш видимі лінії зневоднення шкіри за 6 тижнів використання.
Для чутливої шкіри: протестовано під дерматологічним та офтальмологічним контролем. "

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку