2024-01-25 17.11.33

Мережа «Аптека Доброго Дня», яка першою перетворила аптечний простір на сучасний фарммаркет із найкращим сервісом, цьогоріч має не менш амбіційні та глобальні плани.

У 2024 році у компанії продовжать орієнтуватися на запит кожного клієнта, а не концепцію «все для всіх». Крім того, розширюватимуть партнерську мережу, щоб українці отримали ще більше бонусів.

«Якщо клієнт викликає таксі «Uklon» та накопичив 30 медіаторів за поїздки, то аптека пропонує йому 15% знижки. Розраховується карткою «ПУМБ» чи «Sportbank» - отримає 3% кешбеку з оплати в аптеці. Купив квитки у застосунку «Укрзалізниця» - обміняв 500 «обіймашок» на 10% знижки. Вчасно сплатив за світло в «YASNOЛОВ» - має 15% знижки за сто бонусів. Ходить у «Sport Life»? АДД дарує йому 15% за промокодом і так далі», - пояснили в компанії.

Також у новому році «Аптека Доброго Дня» продовжить формувати сучасні простори здоров’я і краси зі швидким оптимізованим сервісом, щоб від моменту пошуку ліків до їхньої купівлі клієнт витрачав мінімум часу і отримував найкращий сервіс турботи про його здоров’я.

На полицях АДД вже можна знайти близько 16 тис. SCU та понад 170 косметичних брендів. Крім того, компанія продовжить випускати власну продукцію «Ілан Фарм» та «Добрий Денчик»/ «Добра Ді», яка нічим не поступається якістю багатьом відомим торговим маркам, адже виробляється на найкращих підприємствах Європи та України. В асортименті є ліки, вітаміни, БАДи, фіточаї, товари для дітей, засоби гігієни.

Минулого року «Аптека Доброго Дня» відкрила «Академію Сталого Здоров’я». Освітній проєкт створено, щоб українці більше піклувались про ментальне та фізичне здоров’я. На YouTube доступні лекції педіатра, психолога, сексолога, гастроентеролога, які дають відповіді на найпоширеніші запитання. Вебінари виходять щомісяця. Останній випуск можна переглянути за посиланням.