Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Спрей Avene спрей сонцезахисний SPF50 + для чутливої шкіри 200 мл
0,00 ₴
Pierre Fabre (Франція)
Арт.
200158
У список

Спрей Avene спрей сонцезахисний SPF50 + для чутливої шкіри 200 мл

Pierre Fabre (Франція)
Дивитись аналоги Немає в наявності
0,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Pierre Fabre (Франція)
Форма товару Спрей
Класифікація Лікувальна
Вік 18+
Час застосування Універсальний
Ступінь захисту SPF 50+
Ознака Імпортний
Бренд Avene
Об'єм 200 мл
Стать Діти
Серія Сонцезахисна
Тип шкіри Для всіх типів, Чутлива
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 14.05.2024
Провірено
Опис

Спрей Avene спрей сонцезахисний SPF50 + для чутливої шкіри

Avene Spray Very High Protection SPF 50+

Спрей для ефективного захисту шкіри від активного сонця має повітряну текстуру і приємний свіжий аромат. Безпечна формула з комплексом SunSitive не дратує чутливу шкіру і дозволяє насолоджуватися засмагою без неприємних наслідків. Не містить парабенів, силіконів і спирту. Випускається в зручному флаконі з дозатором-розпилювачем і індикатором розтину.

Призначений для сонцезахисного догляду за шкірою людей з 1-м і 2-м фототипом - світлt і руде волосся, молочна бліда шкіра. Спрей підходить для всіх типів шкіри, особливо рекомендований для сухої, чутливої, проблемної і схильної до алергії.

Рекомендації до застосування

Розпорошити спрей рівномірним тонким шаром на всі відкриті ділянки шкіри. При необхідності обережно розподілити за допомогою рук. Уникати потрапляння в очі.

Склад

Avene thermal spring water (avene aqua), C12-15 alkyl benzoate, dicaprylyl carbonate, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol [nano], water (aqua), glycerin, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, diethylhexyl butamido triazone, diisopropyl adipate, butyl methoxydibenzoylmethane, cetearyl isononanoate, lauryl glucoside, polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, decyl glucoside, benzoic acid, caprylic / capric triglyceride, caprylyl glycol, citric acid, disodium edta, fragrance (parfum), glyceryl behenate, glyceryl dibehenate, hydrogenated palm glycerides, hydrogenated palm kernel glycerides , polyacrylate-13, polyisobutene, polysorbate 20, propylene glycol, sorbitan isostearate, tocopherol, tocopheryl glucoside, tribehenin, xanthan gum.

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку