Олія ши 50 мл

КОД: 159455
  1. Наявність товару в аптеках
    Наявність товару в аптеці

      Олія ши 50 мл

      74,50 грн.

      Доступность:Есть в наличии

      Увага! Ціни актуальні тільки при замовленні, бронюванні на сайті!
    • Доставка
      • Доставка Кур'єром
      • Самовивіз
      • Доставка Новою поштою
      При сумі замовлення від 300 грн. доставка здійснюється безкоштовно кур'єром
      Міста безкоштовної доставки
      • Київ
      • Одеса
      • Харків
      • Дніпро
      • Львів
      • Івано-Франківськ
      • Вінниця
      • Запоріжжя
      • Кременчук
      • Кривий Ріг
      • Тернопіль
      Оплата
      Готівкою, Visa, MasterCard, Maestro
      Нам довіряють
      • Більше ніж 15 000 ліків і товарів для здоров'я
      • 100% товарів сертифіковані
      • Термінова доставка по Україні за 24 години
      • Працюємо без вихідних


       

    • add.ua-Ароматика ТОВ (Україна, Київ)-Олія ши 50 мл-02

    Наявність:Є в наявності

    74,50 грн.
    Повтор замовлення
    Замовлення кожний(і):
    Ціна дійсна при замовленні на сайті
    • Виробник: Ароматика ТОВ (Україна, Київ)
    • Форма товару: Олія
    Інструкція

    МАСЛО ШИ, АБО КАРІТЕ, АБО БУТИРОСПЕРМУМА (Oleum Butyrospermi)

    Отримують:

    з м'якоті кісточок плодів бутироспермума Парку, або масляного дерева -Butyrospermum parkii Kotsch.(сімейство сапотові – Sapotaceae).

    Короткий опис рослини:

    Бутироспермум - тропічне дерево 15-20 м заввишки з густою темно-зеленим листям, запашними коричневими квітами і дуже товстою корою, що дозволяє витримувати вируючі в савані пожежі. Доросле дерево приносить від 15 до 20 кг плодів. Плоди нагадують маленьке авокадо з ароматною м'якоттю.Майже половина вмісту м'якоті кісточки припадає на частку «масла». По твердості деревини бутироспермум нагадує дуб. У дерева ши в Африці багато назв: у Волофе його називають karite, в Пеуле - kare або kolo, в Бамбаре - se (звідси і англійська назва shea - ши).

    Поширення рослини:

    Бутироспермум росте на африканському континенті в лісистій савані на території між Сенегалом і Нігерією. Він эндемичний, тобто може рости і плодоносити лише на досить обмеженій території. Спроби розширити ареал його зростання поки залишаються безрезультатними. Бутироспермум як жиромаслична рослина культивується в Західній Африці (Гана, Нігерія, Малі) та Судані.

    Властивості і склад олії:

    Жирне масло ши отримують з кісточок плодів, де його вміст досягає 50 %. З 100 кг сировини отримують 20-30 кг жирногї олії. Воно має кремовий відтінок і тверду консистенцію (при кімнатній температурі за консистенцією нагадує топлене вершкове масло), яку зберігає при спеці до 35С, що дуже цінно для мазевых основ. В складі масла переважають тригліцериди (у сумі до 80 %) олеїнової (40-55 %), стеаринової (35-45 %), пальмітинової (3 %) жирних кислот. Необмилювані ліпіди (до 17 %) представлені в основному альфа–спинастеролом, парколом, лупеолом, бутироспермолом.

    Історичні відомості:

    Масло ши (каріте) використовується на африканському континенті протягом багатьох століть. Ще в часи царювання Клеопатри в Єгипті споряджалися цілі каравани з глиняними глечиками, в яких перевозили і зберігали цінне масло ши. Воно здавна стало невід'ємною частиною побуту африканських народів. Маслом ши роблять енергійний масаж новонародженим, його використовують для загоєння пуповини і після обрізання.

    Дія та показання до застосування масла:

    Масло ши як протизапальний і протинабряковий засіб застосовується при простудних захворюваннях, болях у суглобах і розтягненнях м'язів і зв'язок. Воно чудово захищає шкіру і волосся в умовах жаркого африканського клімату. Багато наукових дослідженнь підтвердили, що народи, які використовують масло ши, майже не страждають від шкірних хвороб, а їх шкіра разюче гладка і пружна.

    Масло ши проявляє зволожуючий, пом'якшувальний, антисептичний , протизапальний, регенеруючий, захисний ефект і є гарним живильним засобом для шкіри.

    Масло є ефективним засобом захисту шкіри від агресивних впливів зовнішнього середовища, у тому числі ультрафіолетового випромінювання (і тому найпопулярніше в денній косметиці). Його використовують для догляду за ніжною чутливою шкірою дітей, а також за зрілою і шкірою, що в'яне.

    Як лікувально-профілактичний антисептичний засіб масло ши застосовують при проблемній шкірі, дерматозах, екземі, псоріазі, тріщинах, опіках (у тому числі сонячних), а також для пом'якшення та усунення подразнень. Як болезаспокійливий і протизапальний засіб його використовують при болях у м'язах і суглобах.

    Способи застосування:

    Масло ши може застосовуватися в чистому вигляді, у складі сумішей з іншими рослинними жирними та ефірними оліями, а також для збагачення готових косметичних засобів – кремів, масок, шампунів, бальзамів. Перед використанням масло поміщають на водяну баню при температурі 40-50 °С і нагрівають до придбання рідкої консистенції.

    Масаж: кілька крапель розігрітого масла нанести на кінчики пальців рук і втерти в шкіру легкими масажними рухами.

    Масаж сухої шкіри рук. Взяти по 1 чайній ложці масла ши, календули і волоського горіха, підігріти на водяній бані до 37-38 °С і ретельно змішати. Масажними рухами суміш втирати в шкіру рук і пальців. Зняти надлишки серветкою.

    Маска живильна і тонізуюча для сухої шкіри. У рівних частинах взяти жовток і порошок з лимонної цедри, змішати і добре розтерти, залишити в закритому посуді на 15 хв. Потім додати по 1 чайній ложці масла ши і олії волоського горіха і ретельно розмішати. Суміш нанести на шкіру товстим шаром і залишити до висихання. Потім маску зняти і зробити холодний компрес.

    Маска при вугрової висипки. Ретельно змішати 100 мл масла ши, 100 г меду, 1 г саліцилової кислоти, 1 столову ложку олії волоського горіха. Суміш нанести на чисту шкіру на 15-20 хв, потім змити теплою водою. Процедуру проводити перед сном. Суміш зберігати в холодильнику.

    Протипоказання:

    Індивідуальна непереносимість.

    Додаткова інформація
    Додаткова інформація
    Об'єм50 мл
    Количество в упаковке1
    Умови відпускубез рецепта
    БрендАроматика
    ВиробникАроматика ТОВ (Україна, Київ)
    Форма товаруОлія
    Відгуки
    Напишіть власний відгук
    Як мені оцінити цей продукт? *
    Загальна оцінка :
    Як замовити

    ЯК ЗРОБИТИ ЗАМОВЛЕННЯ?

    • 1. Що б знайти препарат досить ввести в рядку пошуку перші 3-4 літери назви товару.
    • 2. Виберіть кількість упаковок і натисніть на кнопку «Додати в корзину».
    • 3. Після наповнення кошика потрібними товарами, натисніть на кнопку «Оформити замовлення».
    • 4. Для завершення замовлення необхідно заповнити невелику форму.
    • 5. Після заповнення обов'язкових пунктів, натисніть кнопку «Оформити замовлення».
    • 6. Чекайте Sms - повідомлення з номером електронного чека або дзвінка від оператора.

     
    Продукція (косметичні та гігієнічних кошти, БАДи, товари для дітей) нашої інтернет-аптеки доставляється покупцеві з аптек мережі «Аптека Доброго Дня», де вона зберігається відповідно до вимог Держслужби України.
     

    - Коли можна забирати замовлення? (Самовивезення з аптеки)
     

    Після отримання смс - підтвердження з номером замовлення, Ви можете приходити в аптеку, на яку був оформлений замовлення.
    Якщо ж Ви прийшли в аптеку і замовлення не був готовий або не був зібраний - прохання повідомити нам про це по телефону

     0 (800) 500-129, (044) 538-07-37.

     САМОВИВІЗ

     Якщо Ви бажаєте забрати своє замовлення з аптеки самостійно, для зручності Ви можете попередньо забронювати його по телефону, або через сайт.

     Після підтвердження замовлення оператором - відразу можна їхати в аптеку.

     Зателефонувавши за номером гарячої лінії 0 (800) 500-129 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні).

     Ви також отримаєте інформацію про те, в який найближчій аптеці необхідний Вам товар є в наявності/

     

    УВАГА! ЦІНИ ДІЙСНІ ПРИ ЗАМОВЛЕННІ НА САЙТІ!
    Переглянуті ліки
    Акции
    Спецпредложения
    Продукт {{var product.name}} был удален из Вашей корзины

    Продовжити покупки
    Оформити замовлення