Доппельгерц Актив Вітаміни для Діабетиків таблетки №30
Виробник | Queisser Pharma (Німеччина) |
---|---|
Форма товару | Таблетки |
Взаємодія з алкоголем | Немає даних |
Штрих-код | 4009932524666 |
Взаємодія з їжею | Під час їди |
Бренд | Доппельгерц |
Товари із спецпропозицією | Так |
Призначення | Для діабетиків |
Температура зберiгання | не вище 25°C |
Доппельгерц актив (Doppelherz Aktiv) Вітаміни для хворих на діабет інструкція по застосуванню
Склад
Компонент | таблеток | % від рекомендованої добової дози |
---|---|---|
Вітамін E | 42 мг | 420* |
Вітамін B12 | 9 мкг | 900* |
Біотин | 150 мкг | 300* |
Фолієва кислота | 450 мкг | 225* |
Вітамін C | 200 мг | 333* |
Вітамін B6 | 3 мг | 150* |
Пантотенат кальцію | 6 мг | 100 |
Вітамін B1 | 2 мг | 143* |
Нікотинамід (вітамін PP) | 18 мг | 100 |
Вітамін B2 | 1,6 мг | 100 |
Хром | 60 мкг | 120** |
Селен | 30 мкг | 43 |
Магній | 200 мг | 50 |
Цинк | 5 мг | 33 |
Магнію оксид (магній), аскорбінова кислота (вітамін С), DL-α-токоферол ацетат (вітамін Е), мікрокристалічна целюлоза (емульгатор Е 460i), крохмаль, моно- та дигліцериди жирних кислот (емульгатор Е 471), цинку глюконат (цинк ), діоксид кремнію аморфний (агент антислеживающий Е 551), гідроксипропілметилцелюлоза (загусник Е464), нікотинамід, гуміарабік (загусник Е 414), ціанокобаламін (вітамін В12), солі магнію жирних кислот (стабілізатор Е 4D0, (глазувач Е 904), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6), титану діоксид (барвник Е 171), тіаміну нітрат (вітамін В1), тальк (агент антислеживающий Е 553iii), оливкова олія, рибофлавін (вітамін В2), фолієва кислота, (емульгатор Е 433), хрому хлорид (хром), заліза оксид жовтий (барвник Е 172), біотин, селенат натрію (селен).
Властивості
Спеціально розроблений комплекс вітамінів та мінеральних речовин для хворих на цукровий діабет.
Вітаміни беруть участь у всіх процесах обміну речовин, підвищуючи стійкість організму до несприятливих зовнішніх факторів, мікроорганізмів та вірусів. недостатнє надходження вітамінів і мінеральних речовин в організм хворого на цукровий діабет - це один з факторів ризику виникнення серйозних ускладнень, насамперед таких, як ретинопатія (ураження судин сітківки) та полінейропатія (ураження судин нирок). Інше часте ускладнення цукрового діабету – ураження периферичної нервової системи (нейропатії).
Більшість вітамінів не накопичуються в організмі, тому хворим, які страждають на цукровий діабет, необхідний регулярний прийом препаратів, що містять вітаміни та різні макро- та мікроелементи. Надходження достатньої кількості вітамінів сприяє зміцненню організму, покращуючи його імунний статус, і запобігає виникненню ускладнень. Спеціально розроблений для хворих на цукровий діабет вітамінно-мінеральний комплекс містить 10 життєво важливих вітамінів, а також цинк, хром, селен та магній.Читати статтю про важливість прийому вітамінів для діабетиків.
Важливі вказівки
Приймаючи цей комплекс, що заповнює підвищену потребу у вітамінах, мікроелементах та мінеральних речовинах у хворих на цукровий діабет, необхідно пам'ятати, що це не замінює основну програму лікування цукрового діабету, а лише доповнює її. Крім комплексу вітамінів, кожному хворому на цукровий діабет лікар повинен рекомендувати основні правила харчування у поєднанні з належним способом життя, достатню фізичну активність, контроль за вагою та прийом лікарських препаратів.
Показання до застосування
- Для запобігання розвитку ускладнень.
- Для корекції порушень обміну речовин у хворих на цукровий діабет.
- Для заповнення нестачі вітамінів і мінеральних речовин навіть за дотримання суворої дієти.
- Для відновлення організму та покращення стану після перенесених захворювань.
- Для покращення загального самопочуття.
Рекомендації щодо застосування
*- не перевищує верхній допустимий рівень споживання
**-адекватний рівень споживання
Дорослим по 1 таблетці щодня під час їжі. Тривалість прийому 1 місяць. Перед застосуванням слід проконсультуватися з лікарем.
Протипоказання
індивідуальна непереносимість компонентів продуктів, вагітним і жінкам, що годують.
Вказівки для хворих на цукровий діабет: 1 таблетка містить 0,01 хлібних одиниць.