Налаштування
Шрифт:
  • А
  • А
  • А
Колір:
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
  • Ц
Фото
  • ЧБ
  • Колір
  • Вимк.
Повна версія
Спрей Apivita Bee Sun Safe сонцезахисний для обличчя і тіла SPF50 200 мл
972,00 ₴
Apivita (Греція)
Арт.
743436
У список

Спрей Apivita Bee Sun Safe сонцезахисний для обличчя і тіла SPF50 200 мл

Apivita (Греція)
Немає в наявності
972,00 ₴
Залишилися питання?
Ми раді допомогти
Ціни дійсні тільки при покупці онлайн, ціни в роздрібній мережі можуть відрізнятися від вказаних на сайті Задати питання фармацевту
Характеристики товара
Виробник Apivita (Греція)
Форма товару Спрей
Класифікація Натуральна
Час застосування День
Признак Імпортний
Штрих-код 5201279080228
Бренд Apivita
Об'єм 200 мл
Стать Унісекс
Серія Bee Sun Safe
Температура зберiгання спеціальних умов зберігання немає
Інструкція надана держ. реєстром мед. препаратів України
Кортунова Юлія
Перевірено: Кортунова Юлія
Оновлено: 28.11.2023
Провірено
Інструкція

Спрей Apivita Bee Sun Safe сонцезахисний для обличчя і тіла SPF50

BEE SUN SAFE Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла SPF50 надає миттєве відчуття свіжості та зволожує шкіру. Засіб швидко поглинається завдяки своїй легкій текстурі. Ідеально підходить для захисту шкіри під час літніх прогулянок та відпочинку. Залишає на шкірі освіжаючий літній аромат.

  • Забезпечує захист широкого спектру дії від УФA та УФB випромінювання завдяки поєднанню фотостабільних сонцезахисних фільтрів.
  • Миттєво зволожує шкіру завдяки екстракту морських водоростей, алое та гіалуроновій кислоті.
  • Запобігає передчасному старінню із запатентованим екстрактом прополісу.
  • Екстракт керобу забезпечує рівномірну та тривалу засмагу.

Сонцезахисні засоби BEE SUN SAFE не тільки захищають шкіру, але й поважають морську екосистему. Вони містять чисті формули на основі інгредієнтів, що біологічно розкладаються, і не включають сонцезахисні фільтри, шкідливі для коралів. APIVITA дотримується відповідального пакування з переробленої сировини. Крім того, упаковки придатні для повторної переробки. 

Дерматологічно протестовано. висока стійкість до води. стійкість до поту та піску  

Застосування

Перед виходом на сонце розподілити достатню кількість засобу на шкірі – рівну 2 мг/см2. Не наносити спрей прямо на обличчя. Спочатку нанести на долоні, а потім розподілити на шкірі обличчя. Нанесення меншої кількості засобу значно знижує рівень захисту. Регулярно повторюйте нанесення, особливо після потовиділення, купання чи витирання рушником. Не перебувайте надто довго на сонці. Не піддавайте прямому сонячному впливу немовлят та дітей. Уникайте області навколо очей. 

Склад

Aqua/Water/Eau**, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl Laurate, Ethylhexyl Salicylate, Triheptanoin, Sorbitol, C13-15 Alkane, Aqua/Water/Eau, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Microcrystalline Cellulose, Glycerin, Parfum/Fragrance, Maris Aqua/Sea water/Eau de mer, Hydrolyzed Algin, Chlorella Vulgaris Extract, Propolis Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Inositol, Tocopherol, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Polyglyceryl-6 Oleate, Triacontanyl PVP, Disodium EDTA, Citronellyl Methylcrotonate, Hydroxyacetophenone, Citric Acid.

 

Відгуки користувачів

Цей продукт ще не має відгуків.
Залишити відгук
Моя оцінка
Зверніть увагу
Інформація / інструкція до препарату призначена тільки в інформаційних цілях і призначена виключно в інформаційних цілях.
Повідомлення
Зворотний дзвінок
Онлайн чат
Як вам зручніше з нами звʹязатися?
Скасувати
Кнопка зв'язку